Οδηγίες για υποβολή των στοιχείων των Εκπαιδευτικών στο Σύστημα Εκπαιδευτικού Προγραμματισμού (ΣΕΠ)


Πρόσβαση στο ΣΕΠ Πίσω στην αρχή

Η πρόσβαση στο Σύστημα Εκπαιδευτικού Προγραμματισμού (ΣΕΠ) γίνεται είτε από την ιστοσελίδα του ΣΕΠ στη διεύθυνση https://sep.dias.ac.cy είτε από τις ιστοσελίδες των τριών διευθύνσεων του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας:

Μέσα από τις πιο πάνω ιστοσελίδες, θα πρέπει να κάνετε κλικ στο εικονίδιο του ΣΕΠ που βρίσκεται στα δεξιά της σελίδας.

Σύνδεση στο ΣΕΠ - Εγγεγραμμένοι Εκπαιδευτικοί Πίσω στην αρχή

Όσοι εκπαιδευτικοί έχουν ήδη λογαριασμό στο ΣΕΠ, θα πρέπει να καταχωρήσουν το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής τους και ακολούθως να κάνουν κλικ στο κουμπί Σύνδεση για να συνδεθούν με το σύστημα.

Σε περίπτωση που κάποιος εκπαιδευτικός έχει ξεχάσει το όνομα χρήστη ή τον κωδικό πρόσβασης, θα πρέπει να κάνει κλικ στον ανάλογο σύνδεσμο και να συμπληρώσει τις απαιτούμενες πληροφορίες. Σχετικές οδηγίες για ανάκτηση των στοιχείων, θα αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του εκπαιδευτικού.

Σύνδεση στο ΣΕΠ - Μη Εγγεγραμμένοι Εκπαιδευτικοί Πίσω στην αρχή

Όσοι εκπαιδευτικοί δεν έχουν λογαριασμό στο ΣΕΠ, θα πρέπει να κάνουν εγγραφή και να δημιουργήσουν λογαριασμό, ακολουθώντας τα πιο κάτω βήματα:

Ενημέρωση Προσωπικών Στοιχείων Πίσω στην αρχή

Για έλεγχο και ενημέρωση των προσωπικών σας στοιχείων, επιλέξτε «Ενημέρωση Προσωπικών Στοιχείων» από το μενού «Προσωπικά Στοιχεία».

Θα πρέπει να εμφανιστεί η πιο κάτω οθόνη. Για να ενημερώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία, κάντε κλικ στο κουμπί EDIT.

Το σύστημα σας επιτρέπει να καταχωρήσετε ή να ενημερώσετε τα ακόλουθα στοιχεία: όνομα και επίθετο με λατινικούς χαρακτήρες, ταχυδρομική διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και στοιχεία συζύγου.

Σημειώνεται ότι η ταχυδρομική διεύθυνση που θα καταχωρήσετε/ενημερώσετε, είναι η ταχυδρομική διεύθυνση στην οποία θα κοινοποιείται το περιεχόμενο της συνήθους έκθεσης (τύπος Β’) και της ειδικής έκθεσης (βλ. εγκύκλιο με αρ. φακ. 12.6.01.2/4, ημερ. 29.3.2011).

Τα προσωπικά στοιχεία που παρουσιάζονται χωρίς δυνατότητα ενημέρωσης, είναι τα στοιχεία που ενημερώνονται από την Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας (ΕΕΥ). Εάν χρειάζεται ενημέρωση αυτών των στοιχείων (π.χ. ταυτότητα) θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την ΕΕΥ.

Τα στοιχεία που μπορούν να ενημερωθούν, εμφανίζονται σε πλαίσιο. Αφότου ενημερώσετε τα στοιχεία που θέλετε, κάντε κλικ στο κουμπί SAVE για αποθήκευση των αλλαγών.


Τεχνικά Θέματα Πίσω στην αρχή

Το Σύστημα Εκπαιδευτικού Προγραμματισμού λειτουργεί στους εξής περιηγητές ιστού (browsers): Internet Explorer 8+, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari.